Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

    Alarmit on turvallisuusjärjestelmien huippuosaaja satakunnasta

 

  • Suunnittelu

Suunnittelemme kamera, rikosilmoitin tai kulunvalvontajärjestelmän asiakkaan tarpeet ja riskit huomioon ottaen. Modernien järjestelmien vaatimukset asettavat suunnittelun entistä tärkeämpään asemaan. Omaamme kokemuksen ja näkemyksen niin pieniin, suuriin kuin ketjuasiakkaiden tarpeisiin.

  • Toteutus

Toteutamme kamera, rikosilmoitin ja kulunvalvontajärjestelmiä joustavasti aina kaapeloinnista laitteiden asennukseen tai vaikka vain käyttöönottoon. Ammattimainen toteutus on suoraa jatkoa onnistuneelle suunnittelulle.

  • Huolto

Kuten kaikki tekniset laitteet, myös turvajärjestelmät tarvitsevat aika ajoin huoltoa. Huollamme laajalla skaalalla turva-alan järjestelmiä. Joustava palvelumme takaa nopean huollon asiakkaiden erityisvaatimukset huomioiden. Palvelemme kaikkia asiakkaita henkilökohtaisella palvelulla.

  • Konsultointi

Tarjoamme konsultointia niin tarjouksen valinnassa kuin tarjouskyselyn laitevalinnoissa. Toimimme luottamuksellisesti ja riippumattomasti kustannustehokkuuden, suorituskyvyn ja luotettavuuden suhdetta arvioiden.