Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

  • Rikosilmoitin

      Rikosilmoittimella perinteisesti mielletään olevan tarkoitus ainoastaan luvattomasta tunkeutumisesta aiheutuvaan         hälytykseen. Laitteisto voi kuitenkin ilmaista myös savua, kosteutta joko korkeaa tai matalaa lämpötilaa tai esimerkiksi         jonkin laitteen toimintahäiriötä. Rikosilmoitin voi ohjata esimerkiksi ovien aukioloa tai sulkea veden kulun laitteen ollessa         päällä.

 

  • Pieniin ja keskisuuriin kohteisiin luotettava DSC

        DSC rikosilmoitin keskukset ovat erittäin luotettavia ja helppokäyttöisiä. Keskuksia löytyy kokoluokkia 4 ilmaisimen         keskuksesta aina  64 ilmaisimen keskukseen asti. Laitteen ominaisuudet riittävät useimpien kohteiden vaatimuksiin. Laite         mahdollistaa useita toiminta alueita ja esimerkiksi langattomia ilmaisimia. Laitteen tiedonsiirto on mahdollista         perinteisistä puhelinlinja siirrosta aina moderneihin ip-tiedon siirtoihin.

 

  • Keskisuuriin ja suuriin kohteisiin HHL

        Isompiin kohteisiin valinta on kotimainen HHL. Väyläpohjainen toiminta mahdollistaa kevyemmän kaapeloinnin ja         helpon laajennettavuuden. Laitteen vapaa ohjelmoitavuus mahdollistaa toiminnot kaikkiin kohteisiin. Suuret kohteet         tehdään Suomessa lähes poikkeuksetta HHL keskuksilla. Keskuksien kokoluokat ovat välillä 32-1024 silmukkaa.